Nedavno smo bili kod naših vjenčanih kumova koji imaju prekrasnu kuću s velikim kaminom! Stvarno je poseban osjećaj sjesti pored vatre sa šalicom toplog napitka, prepustiti se omamljujućoj toplini, promatrati polusnenim očima igru plamenova, slušati drva kako pucketaju…

Topli napitak imam. Polusnena sam većinu vremena jer nam djeca idu kasno spavati. Imamo i drva za peć u podrumu. Ali kamin i užitak za sva čula koji dolazi s njime – nemam. Ali zato imam jednu dobru ideju!

Jednom prilikom sam kupila veeliki pladanj na super sniženju; nisam točno znala što ću (i gdje) s njime, ali sada se ukazala savršena prilika da ga upotrijebim: napravit ću lažno ložište!

Trebat će mi:

  • veliki pladanj, košara, tacna, posuda… što veće dimenzije, to bolje
  • grane (po mogućnosti brezine)
  • češeri (isplatilo ih se skupljati na moru na 30 stupnjeva)
  • led lampice

Ovakav jednostavan projekt ne zahtjeva puno vremena niti novaca, a krajnji rezultat je uljepšao “mrtvi” kut ispod našeg stepeništa. Možete ga izložiti i na vidljivije mjesto: na bočni/centralni stolić u dnevnom boravku, ili van na terasi da ga gledate s kauča zamotani u dekicu.

Možete gornju stranu grana posprejati sprejem za snijeg… možete pokapati par kapi ulja “Zimska šuma” ili “Kako sam ovo super složila” 🙂 Pojačajte si ugođaj koliko želite i uživajte!
(Meni je trebala još samo šalica fine kave.)

Similar Posts

2 Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)