Nikada nisam bila veliki ljubitelj kupovnih ukrasa i dekorativnih predmeta kakve mogu vidjeti u svakom drugom dućanu ili domu. Takve stvari volim izrađivati sama u trenucima inspiracije…

U izradu svakog od ovih predmeta uloženo je vrijeme za osmišljavanje ideje, odabir odgovarajućeg repro-materijala te više sati strpljivog rada. U ponudi su ukrasi koji su mi izmamili zadovoljni osmijeh, a toplo se nadam da će i vama 🙂

Ne morate odbrojavati dane do proljeća – prizovite ga već danas ovim rascvjetanim vijencem za ulazna vrata ili zid! Vijenac je sačinjen od pletenog šiblja te ukrašen umjetnim rascvjetanim granama, umjetnim zelenilom te gnijezdom u kojem su 3 (ispuhana) prepeličja jaja.
Promjer: 50 cm. Cijena: 250 kn. Osigurana dostava u RH u kutiji koja može poslužiti za pohranu.
Ukras za zid s proljetnim motivima. Sastoji se od okvira i vjenčića ukrašenog mahovinom, (ispuhanim) prepeličjim jajima i umjetnim cvijećem, međusobno povezanih ukrasnom vrpcom. Vjenčić je natur; okvir je premazan plavom bojom u shabby chic stilu. Dim. okvira: 23,5 x 28,5 cm. Cijena: 120 kn.
Ukras za zid s proljetnim motivima. Sastoji se od okvira i vjenčića ukrašenog mahovinom, (ispuhanim) prepeličjim jajima i umjetnim cvijećem, međusobno povezanih ukrasnom vrpcom. Okvir i vjenčić su premazani bijelom bojom u shabby chic stilu. Dim. okvira: 23,5 x 28,5 cm. Cijena: 120 kn.

Ukoliko želite naručiti neki od ovih vijenaca, javite se putem obrasca i javit ću Vam se za daljnji dogovor.