Dobro došli na moj blog!

Zovem se Maja i volim hranu… pa, oduvijek! (strana 6 u mojoj radosnici: “Naša mala Maja jede sve: slatko, slano, kiselo…”)
Imala sam sreću i vrlo rano upoznala “svog čovjeka”, a ljubav nam je s vremenom donijela i tri čovječuljka. Godinama sam bila kućanica koja nije bila nimalo očajna zbog toga : )

U našoj obitelji, hrana je doživljaj koji nas okuplja i usrećuje. Ako je vani hladan dan, napravit ću punjene paprike od kojih će mirisati cijela kuća, a boje i okusi otjerati dosadno sivilo!

Uz kuhanje, volim i uređenje doma. Ili terase. Ili stola. Bilo čega! Završila sam studij za dizajn interijera, imam iskustva u dekoriranju prostora za obiteljske i svadbene proslave, uređenju izloga, terasa, stolova…
Kad god ulovim malo vremena, volim osloboditi svoju kreativnost i napraviti nešto umjesto da to kupim. Zato ću ovdje, uz recepte koji su oduševili mene i moju obitelj, dijeliti i svoje “uradi sam” projekte – manje i one veće.

Uvijek se trudim da svojom hranom, prezentacijom i projektima izvučem od ljudi onaj “wow”. Ovaj blog satkan je od svega što ispunjava moje misli: boje, mirisi, okusi, oblici… i njihovog balansiranja do željenog okusa ili izgleda.

Ako volite jednostavna jela nakon kojih ćete s osmijehom polizati prste i tanjur, ili vas zanima kako od malih stvari postići VELIKI dojam, pridružite mi se u otkrivanju malih zadovoljstava koje uljepšavaju život! (Možda i vama izmamim jedan “wow” 🙂 )

p.s. Treninzi. Njih isto jako volim. Mislim da je to protuteža za one punjene paprike. Ako ne
kuham, ili farbam, vjerojatno radim marince : )
Uživajte!